fbpx

Vår fantastiska klient

NMWATER

Nådde nya räckvidder med små medel
NMWATER projektet

Projekt beskrivning

NMWATER är ett norskt bolag som säljer vatten i bulk till företag och länder runt om i världen. De sökte en hemsida där kunder fick möjlighet att se vilka vattenkällor de har men även olika typer av leveranssätt.

Klientens önskan

En enkel hemsida där rörlig bild och foton pratade för sig själva, fokuset skulle ligga på att hitta rätt information snabbt och enkelt. De ville även ha hjälp med att skriva både texter och manus till deras filmer på engelska. Med en enkel och tidlöst design skapade vi NMWATER hemsidan.

Resultatet

Vi skapade en visuellt tillfredsställande hemsida med fokus på de olika vattenkällorna, vi valde att göra det väldigt tydligt vad företaget gjorde. Eftersom företaget sällan utökar sitt sortiment eller behöver göra förändringar så var det viktigt att sidan skulle sköta sig själv och vara uppdaterad. Deras nya sida drog trafik från flera olika delar av världen som var intresserade av produkten, just på grund av att de valt att digitalisera sig. Tillsammans skapade vi en plattform som nådde alla de mål och visioner som företaget hade.