fbpx

Med våra tjänster

gör vi digitalisering möjligt

Vi hjälper nya som gamla företag att kommunicera sin produkt, varumärke och utstrålning till omvärlden. Jobba tillsammans med oss och uppnå nya nivåer.

Våra tjänster hjälper företag med digitaliseringen, detta illustrerar denna bild.

Digitalisering ska vara
enkelt och smidigt

Vi jobbar med användarvänlighet i fokus, med nära kundrelationer förvandlas dröm till verklighet. Vårt mål är att göra digitaliseringen enkel och smidig för er så att ni kan fokusera på att driva eran verksamhet, vi tror att en väl utformad webbplats är nyckeln till att attrahera nya kunder och behålla befintliga.

  • 5E-handel
  • 5Annonsplattform
  • 5Business sida

Digital utstrålning
vinner racet

Världen blir allt mer digitaliserad för varje dag som går, att sticka ut i de sociala kanalerna är inte alltid lätt. Med vår expertis ger vi er möjlighet att utöka eran räckvidd och synas på de plattformar ni önskar. Vi jobbar med allt från strategi till marknadsföring för att ta ert företag till nästa nivå.

  • 5Strategi
  • 5Tonalitet
  • 5Paid social

Grafisk profil som
matchar företaget

Vi jobbar mot att alla företag skall ha en grafisk profil som matchar verksamheten, detta gör vi genom att jobba nära dig som kund och utefter era önskemål. Den grafiska profilen sätter tonen för hela webben och företagets utstrålning därför är det viktigt att det känns helt rätt.

  • 5Logo design
  • 5Digital kommunikation
  • 5Fullständig grafisk profil

Vi löser det tillsammans

Vi matchar varumärket med webben

Det är viktigt att alla dina sociala kaneler, inklusive hemsidan, inte bara speglar men lyfter ditt varumärke till nya nivåer. Bli bättre med oss!

Optimering ökar konverteringen

Vi bygger upp sidan så att den skalerar perfekt genom alla enheter. 92% av alla som besöker nätet använder sig utav en mobil och endast 30% av alla webbens sidor är optimerade för det.

Vi skapar en unik användarupplevelse

Hos oss får du alltid en hemsida byggd upp från grunden baserat på dina kriterier. Tillsammans kommer vi fram till vad som passar din målgrupp bäst.

Låt oss komma igång!

Hör av dig till oss så ska vi se till att hjälpa dig på bästa sätt.
Vi är tillgängliga varje dag och svarar så fort vi fått ditt mejl.